οροι χρησης

Α.Γενικά

 

Το παρόν site "www.e-xartika.gr" αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Μαυράκη Νικ. Ειρήνη, που εδρεύει στο Μαρούσι, στην οδό Δημητρίου Γούναρη 121. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του site της, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα εκάστοτε συναλλακτικά ήθη. Η πρόσβαση, περιήγηση και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου (web site), προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή, εκ μέρους των επισκεπτών – χρηστών του ιστοχώρου (web site), των όρων χρήσης και λειτουργίας του ιστοχώρου

 

Β.Πληροφοριές & προϊόντα

 

Η εταιρεία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών που περιγράφονται στην ιστοσελίδα της και αφορούν την ίδια και τα παρεχόμενα προϊόντα καθώς και ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της όπως αυτές αναγράφονται. 

 

Γ.Περιορισμός ευθύνης

 

Η εταιρεία ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, ωστόσο εγγυάται για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας τους. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στους χρήστες του όταν αυτοί επιχειρούν πρόσβαση στην ιστοσελίδα καθώς και κατά την διάρκεια αυτής και τα οποία έχουν σχέση με την λειτουργία ή την συμβατότητα της δικής τους υποδομής.  

Επιπλέον, ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

 

Δ.Υποχρέωση χρηστών

 

Όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας e-xartika.gr αποδέχονται πως δεν θα χρησιμοποιούν τον ιστότοτπο για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, περιεχομένου που είναι ακατάλληλο, προσβλητικό, συκοφαντικό, χυδαίο ή/και μπορεί να βλάψει τον οποιονδήποτε με κάποιο τρόπο. 

 

Ε.Ασφάλεια χρηστών και προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Για την χρήση της ιστοσελίδας και συγκεκριμένα για την αγορά προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας, οι χρήστες καλούνται να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό ο οποίος ενεργοποιείται με τον μοναδικό δικό τους κωδικό (password). Συστήνουμε αυτόν τον κωδικό οι χρήστες να μην τον γνωστοποιούν σε τρίτους καθώς επίσης σε περίπτωση που τον χάσουν, να ακολουθήσουν την διαδικασία ανάκτησης κωδικού κατά την οποία θα λάβουν ένα e-mail με οδηγίες για την δημιουργία ενός νέου κωδικού πρόσβασης.

Επιπλέον όλα τα στοιχεία τα οποία συλλέγονται από την εταιρεία μας και αφορούν την διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας, ΑΦΜ κλπ, είναι αναγκαία για την εκτέλεση της παραγγελίας και χρησιμοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ γι' αυτόν το σκοπό. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει διαγραφή των στοχείων του από την βάση δεδομένων μας με ένα τηλέφωνο ή στέλνοντας μας ένα email. 

 

ΣΤ.Τρόποι πληρωμής

 

1.Πληρωμή με μετρητά

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παραλαβή της από το κατάστημά μας ή κατά την παράδοση της στο χώρο σας στον οδηγό μας. 

*Ισχύει μόνο για παραγγελίες που παραδίδονται εντός Αττικής ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα. 

**Δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με μετρητά (αντικαταβολή) σε παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική ή με courrier εκτός Αττικής.

***Παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Αττικής με Courier χρεώνονται με ελάχιστο κόστος αντικαταβολής 5,50€.

 

2.Τραπεζική μεταφορά

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τραπεζική μεταφορά σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας:

 

EUROBANK EFG

Λογαριασμός: 0026-0603-27-0200964042

IBAN: GR03 0260 6030 0002 7020 0964 042

Δικαιούχος: ΜΑΥΡΑΚΗ ΝΙΚ. ΕΙΡΗΝΗ

 

ΕΘΝΙΚΗ

Λογαριασμός: 725/702189-57

IBAN: GR30 0110 7250 0000 7257 0218 957

Δικαιούχος: ΜΑΥΡΑΚΗ ΝΙΚ. ΕΙΡΗΝΗ

 

ALPHA BANK

Λογαριασμός: 171 00 2002 002755

IBAN: GR42 0140 1710 0200 2002 755

Δικαιούχος: ΜΑΥΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε επιλέξει να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και το τελικό ποσό της παραγγελίας σας (σε περίπτωση που προκύψουν έξοδα αποστολής).

*Ισχύει για παραγγελίες εκτός Αττικής, παραγγελίες που πρέπει να παραδοθούν με μεταφορική ή με Courier εκτός Αττικής, αλλά και για παραγγελίες που θα παραληφθούν από το κατάστημα. 

**Σε περίπτωση που γίνει πληρωμή με μεταφορά/κατάθεση, παρακαλείσθε όπως αποστείλετε το αποδειτικό μεταφοράς/κατάθεσης στο info@e-xartika.gr. Στην "αιτιολογία" να αναγράφεται το όνομα σας ή το ΑΦΜ αν πρόκειται για εταιρεία. 

***Σε περιπτώση που γίνει μεταφορά του ποσού από άλλη τράπεζα η χρέωση της προμήθειας της τράπεζας βαρύνει τον πελάτη.

 

3.Πληρωμή με κάρτα

 

​Χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. 

​Το κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard κλπ).

*Ισχύει για παραγγελίες που παραλαμβάνονται από το κατάστημα.

 

Ζ.Τρόποι παραγγελίας

 

1.Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος e-xartika.gr

 

Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε εύκολα και τοποθετήστε τα στο «Καλάθι Αγορών» σας. Στη συνέχεια επιλέξτε αν θα καταχωρήσετε την παραγγελία σας ως «Επισκέπτης» ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Στη συνέχεια εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και τα οποία είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας και τέλος καταχωρήστε την.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

 

2.Τηλεφωνικά

 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 8051 820 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 – 17:00, και Σάββατο 10:00 – 15:00.

 

3.Με fax

 

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με fax στο 210 8051 820 όλο το 24ωρο.

 

4.Με e-mail

 

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο info@e-xartika.gr ή στο exartika.gr@gmail.com οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Σε περίπτωση που στείλετε την παραγγελία σας με αυτό τον τρόπο και προς δική σας διευκόλυνση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιγραφή των προϊόντων που επιθυμείτε ή/και τον κωδικό τους, καθώς και τα στοιχεία αποστολής/χρέωσης – τιμολόγησης.

 

Σε κάθε περίπτωση να ελέγχετε πάντα τα στοιχεία που έχετε δώσει για την παραγγελία σας (τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση παράδοσης, e-mail κλπ.) καθώς αυτά χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για την ορθή αποστολή της παραγγελία σας.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ψευδούς ή/και λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων που αφορούν παραγγελία πελάτη.

 

Η.Επιστροφές προϊόντων

 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς και μόνο εφόσον το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται, ωστόσο στην περίπτωση που η επιστροφή γίνει αποδεκτή τότε ο πελάτης μπορεί να αγοράσει κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης (καλύπτοντας την διαφορά) αξίας.

 

Θ.Ακτίνα δράσης εταιρείας

 

Η εταιρεία δραστηριοποείται από την έναρξη της στα Βόρεια Προάστια Αττικής. Με τα ιδιόκτητα οχήματα της εξυπηρετεί παραγγελίες έως και 15χλμ από την έδρα της. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η δράση της έχει επεκταθεί και στην υπόλοιπη Αττική αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός αυτής.