πολιτικη απορρητου

Στο e-xartika.gr δίνουμε μεγάλη σημασία στη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε την ασφαλέστερη τεχνική κρυπτογράφησης, που έχει καθιερωθεί και χρησιμοποιείται παγκοσμίως από όλα τα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα.
 

Ειδικότερα χρησιμοποιούμε το πρότυπο κρυπτογράφησης Comodo SSL τόσο κατά τη διάρκεια μεταφοράς των δεδομένων σας, όσο και κατά την αποθήκευσή τους.
 

Τα προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε κατά την διαδικασία δημιουργίας και πραγματοποίησης της παραγγελίας σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση και ολοκλήρωση της αποστολής της σε εσάς. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα για να εκτελέσουμε τις παραγγελίες σας και να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Δεν γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο όταν προβλέπεται από το νόμο και μόνο στις αρμόδιες αρχές. Τέλος, σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή πλατφόρμα της Cardlink για να ολοκληρώσετε την διαδικασία.
 

Μπορείτε βέβαια οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@e-xartika.gr και να ζητήσετε τη διαγραφή όλων των στοιχείων που έχετε δηλώσει.