αποστολη - παραδοση

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραδόσεις παραγγελιών πραγματοποιούνται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) και ώρες από 9:30 έως 15:00.  

 

Παραλαβή από το κατάστημα

 

Όποιος κι αν είναι ο τρόπος που έχετε επιλέξει για να κάνετε την παραγγελία σας, μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημα μας το οποίο βρίσκεται στην οδό Δημ. Γούναρη 121 στο Μαρούσι. 

 

*Θα προηγηθεί επικοινωνία είτε τηλεφωνική είτε γραπτή μόλις η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παραλαβή. 

**Εφόσον επιβεβαιωθεί από το κατάστημα μας η διαθεσιμότητα των προϊόντων μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. ή Σάββατο από τις 8:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. 

***Αν μια παραγγελία δεν παραληφθεί εντός 10 ημερών από την επιβεβαίωση της τότε ακυρώνεται. 

 

 

​Παράδοση στο χώρο σας - Μόνο για παραγγελίες εντός της ακτίνας δράσης του e-xartika.gr (15χλμ)

 

Για παραγγελίες σε περιοχές οι οποίες βρίσκονται εντός της ακτίνας δράσης του e-xartika.gr (15χλμ), παραδίδουμε την παραγγελίας σας στο χώρο σας με τα ιδιόκτητα οχήματα μας, όποιο κι αν είναι το συνολικό βάρος της

 

Για ποσό παραγγελίας μεγαλύτερο ή ίσο των 60€, τα έξοδα αποστολής - μεταφορικά είναι δωρεάν
Εάν το ποσό της παραγγελίας σας είναι μικρότερο των 60€ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει η εκτέλεση της παραγγελίας σας.

 

Ιδιαίτερα για περιοχές όπως το Μαρούσι, Χαλάνδρι, Μελίσσια, Βριλήσσια, Πεύκη, Κηφισιά, Ν. Ψυχικό, Ν. Ερυθραία

 

Για ποσό παραγγελίας μεγαλύτερο ή ίσο των 30€, τα έξοδα αποστολής - μεταφορικά είναι δωρεάν.
Για ποσό παραγγελίας μικρότερο των 30€, τα έξοδα αποστολής - μεταφορικά διαμορφώνονται στα 5€.

 

 

Αποστολή με Courier/Μεταφορική εταιρεία

 

Για αποστολές/παραδόσεις σε περιοχές οι οποίες βρίσκονται εκτός της ακτίνας δράσης του e-xartika.gr, εκτός Αττικής, ή σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής, με βάρος μικρότερο των 5 κιλών**, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους με τα ΕΛΤΑ Courier.

**εξαιρούνται τα απορρυπαντικά και οι ογκώδης συσκευασίες υγρών.

Απλή αποστολή παραγγελίας με ογκομετρικό βάρος έως 2 κιλά έχει έξοδα αποστολής 3€
Για κάθε ένα επιπλέον κιλό (1kg) τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται με επιπλέον ένα ευρώ (1€)

 

*Στην απλή αποστολή η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με τραπεζική μεταφορά/κατάθεση του συνολικού ποσού, το οποίο θα επιβεβαιωθεί στον πελάτη από το τμήμα πωλήσεων του e-xartika.gr μόλις γίνει η ογκομέτρηση της παραγγελίας.

**Τυχόν διατραπεζικά έξοδα μεταφοράς, βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Αποστολή με αντικαταβολή, υποστηρίζεται και χρεώνεται επιπλέον με 2,50€.

 

*Στην αποστολή με αντικαταβολή, η πληρωμή γίνεται στον υπάλληλο courier κατά την ημέρα της παράδοσης της και μόνο με μετρητά

**Το συνολικό ποσό της παραγγελίας θα έχει επιβεβαιωθεί στον πελάτη από το τμήμα πωλήσεων του e-xartika.gr μόλις γίνει η ογκομέτρηση της παραγγελίας. 

***Μετά την αποστολή της παραγγελίας στα ΕΛΤΑ courier, θα λάβετε έναν κωδικό αναζήτησης αποστολής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εύκολα την πορεία της παραγγελίας σας.

 

 

Ογκομετρική χρέωση:

Προϊόντα που είναι ελαφριά σε σχέση με τον όγκο τους, το συνολικό τους βάρος υπολογίζεται με ακόλουθο τύπο:

Ογκομετρικό Βάρος αποστολής = Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά / 5000 

 

Για αποστολές/παραδόσεις που ξεπερνούν τα 5 κιλά και βρίσκονται εκτός της ακτίνας δράσης του e-xartika.gr ή εκτός Αττικής, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους με μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

 

Παραγγελίες άνω των 60€ παραδίδονται δωρεάν σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας στα πρακτορεία Αθηνών. 
Εάν το ποσό της παραγγελίας σας είναι μικρότερο των 60€ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει η εκτέλεση της παραγγελίας σας.

 

*Η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει για τις διαστάσεις και τα κιλά της παραγγελίας σας μόλις γίνει η ογκομέτρηση της, με e-mail ή τηλεφωνικώς.

**Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν φθορές που θα υποστούν τα εμπορεύματα κατά την μεταφορά τους από την μεταφορική εταιρεία. Ωστόσο τα συσκευάζουμε με ασφαλή τρόπο ώστε να φτάσουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση.

***Το e-xartika.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ή γνώση των τιμοκαταλόγων των μεταφορικών εταιρείων.  

 

 

Γενικές πληροφορίες

 

  • Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο site, είναι συνήθως διαθέσιμα εντός 24-48 ωρών. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο από αυτά να έχει εξαντληθεί. Σε περίπτωση τέτοια υπάρχει τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση του πελάτη για την εξέλιξη της παραγγελίας του αλλά και την πιθανή ημέρα αποστολής της. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να μας ενημερώσει εάν επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελίας του οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει γίνει προεξόφληση του ποσού.

 

  • Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που δεν έχει αναλάβει η ίδια να διεκπαιρεώσει με δικά της ιδιόκτητα οχήματα ή λόγω ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών συνθηκών, δύσβατες περιοχές κλπ. 

 

  • Επιπλέον, η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που τυχόν προκύψουν από την αποστολή των παραγγελιών μέσω courier ή μεταφορικής εταιρείας.

 

  • Παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με μεταφορά/κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό εκτελούνται - εφόσον τα πράγματα είναι διαθέσιμα - αμέσως μόλις διασταυρωθεί η κατάθεση του απαιτούμενου ποσού. 

 

  • Προϊόντα εύφλεκτα δεν μεταφέρονται με μεταφορική ή με τα ΕΛΤΑ Courier.